Testimonials

– Læs om medlemmernes oplevelse på GuitarAkademiet

{Jeg er kommet over begynderstadiet og er begyndt på nogle af de mere komplicerede ting, blandt andet kurserne om Travis Picking og durskalen. De er virkelig fede! Jeg var ellers meget i tvivl om, jeg var god nok til GuitarAkademiet. Jeg troede mest, det var barréakkorder og andre ting, der var for svære for mig. Men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg sagtens kunne være med, og at det absolut også er for nybegyndere.{
Per Dalby
Medlem af Guitarakademiet i 1 år
{

Jeg kigger i GuitarAkademiets Facebook-gruppe nærmest hver dag. Den er mega fed!

Det er virkelig givende, at man kan dele erfaringer med nogen på ens eget niveau, og det er rart, at man kan hjælpe hinanden.

Jeg var total nybegynder, da jeg startede på GuitarAkademiet, så jeg fulgte den guidede tur gennem modulerne på hjemmesiden.

Nu er jeg mere øvet og bruger GuitarAkademiet som en slags buffet, hvor jeg kan vælge præcis det, jeg har brug for.

Det er overskueligt, pædagogisk bygget op og nemt at forstå.

{
Steen Larsen
Medlem af Guitarakademiet i 3 år
{

Jeg er blevet så god, at jeg spiller for mine venner og familie...

Jeg lægger også små videoer af mit guitarspil på Facebook.

Det er vildt fedt med den respons, jeg får tilbage.

Det giver et selvtillidsboost, jeg virkelig godt kan lide.

Da jeg startede på GuitarAkademiet, havde jeg aldrig haft en guitar i hånden før.

{
Steen Dahler Madsen
Medlem af GuitarAkademiet i 2 år
{Pludselig sad jeg i min sofa og spillede perfekte barréakkorder og tænkte – "Er det virkelig bare sådan?" Efter 2 års undervisning hos flere forskellige guitarlærere, var jeg ærlig talt ved at kyle min guitar ud af vinduet, fordi barréakkorderne bare ikke ville lykkes. På GuitarAkademiets barrékursus fik jeg justeret min fingersætning og fik et trick til, hvordan pegefingeren skal sidde. Det var virkelig en åbenbaring for mig! Alt er forklaret på en god og pædagogisk måde, og træningsøvelserne er geniale.{
Alana Sørensen
Medlem af GuitarAkademiet i 2 år
{Jeg skød med spredehagl på YouTube og kom ikke rigtigt nogen vegne med mit guitarspil. Men på GuitarAkademiet har jeg fået en klar og struktureret vej, og det har forbedret mit guitarspil enormt. Der er hele tiden noget nyt, jeg kan tage fat i. Jeg er specielt vild med øvelserne Akkord-Bingo og Kongens Efterfølger. De er sjove og har virkelig hjulpet på min strumming.{
Jette Lohse
Medlem af GuitarAkademiet i 2 år
Fra Nybegynder Til Øvet

– Skræddersyet indhold, der hjælper dig med at vokse på hvert trin af din guitarrejse

Læring Tilpasset Din Situation

– Altid tilgængeligt og designet til virke uanset hvor du er i dit liv

Styrk Dit Fællesskab

– Bliv en del af et inspirerende og støttende online guitarfællesskab

Personlig Vejledning

– Direkte adgang til Danmarks mest erfarne online guitarunderviser