Barré Akkorder

Lær at spille barré akkorder på guitar

En guide til barré akkorder

At lære barré akkorder er nok et af de største spring du kommer til at tage i din udvikling som guitarist. Kunsten at trykke flere strenge ned med samme finger, er en disciplin der er frygtet af mange. Og det er heller ikke helt ligetil. Til gengæld afkastet kæmpe stort hvis du beslutter dig for at investerer din tid og energi i at lære barré akkorder. 

I dette kursus fører jeg dig gennem både teorien og praktikken, så du i dit helt eget tempo kan få bugt med barré akkorderne. Det kommer til at kræve både øvelse og ømme fingre, men jeg lover dig at du kan lære det! 

Lektion 1 - Power Akkorder

I første lektion skal du lære power akkorder. Power akkorder er ret simple akkorder med kun 2 toner. De bliver oftest brugt i riffs. Men de er også  geniale forløbere for barré greb. 

Lektion 2 - Mere Power

I anden lektion skal du arbejde mere med power akkorderne. Vi udvider power akkorderne med en ekstra finger, og vi skal også tage power akkorder fra 5. streng. Og så skal vi selvfølgelig spille fede riffs og sange.

Lektion 3 - Den Første Barré

I tredje lektion skal du prøve kræfter med den første rigtige barré akkord. Vi skal også lave øvelser, quizze og spille Alicia Keys med barré akkorder. 

Lektion 4 - Dur Barré (E-form)

I fjerde lektion prøver vi kræfter med en dur barré akkord. Du kan også spille både Lou Reed og Radiohead og quizze lidt.

Lektion 5 - A-form Barré

I femte lektion skal vi arbejde med A-form barré akkorder. Og så skal vi  spille både Gasolin’, Alicia Keys, Marie Key og Kashmir.

Læs DENNE teoriartikel når du er kommet i gang.

Del denne side

Så dine venner også kan lære at spille guitar!