Guitar Begynder Kursus | Lektion 9 |

Hm & Mere Fingerspil

Download en gratis E-bog med hjælp til nye guitarister

Få en E-bog med nyttige tips til øvning + en samlet akkordoversigt ved at udfylde formularen nedenfor.

Så tilmelder du dig samtidigt mit nyhedsbrev med gratis online guitarlektioner og guitar-relaterede tips, tricks & tilbud.

Jeg skriver til dig omtrent hver 14. dag med nye lektioner, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Ps: Er du allerede tilmeldt nyhedsbrevet kan du bare udfylde formularen med dine oplysninger og downloade pdf-filen direkte.

Persondatapolitik

 

Nye akkorder i denne lektion:
Hm guitar akkord grafik
Akkorder fra de foregående lektioner i guitar begynder kurset:

D guitar akkord grafikEm akkord grafik guitarDm guitar akkord grafikE guitar akkord grafikA guitar akkord grafikEm7 guitar akkord grafikG guitar akkord grafikG guitar folk akkord grafikCadd9 guitar akkord grafikAm guitar akkord grafikFmaj guitar akkord grafikC guitar akkord grafik

Du kan klikke på billedet af akkorden og få endnu mere hjælp til hvordan den skal tages.

00:34 – Lær akkorden Hm

01:27 – Lær fingerspil til “Nobody’s Man” af Tina Dicow

13:01 – Lær fingerspil til “Ain’t No Sunshine” af Bill Withers

19:08 – Lær fingerspil til “I en skov en hytte lå”

22:23 – Hvad er en Capo?

 

9 Kommentarer

 1. Ivan Christiansen

  Kære Jakob,

  Tusind tak for et meget godt guitar-kursus…..Det er lærerigt ( jeg er begynder, som i begynder 😉 ) og ikke mindst motiverende….. Både motiverende i retning af at have lyst til at spille guitar og også motiverende i retning af at se dine lektioner flere gange
  og ikke mindst giver det mig lyst til at øve…….

  Jeg håber at I andre deltagere har det på samme måde og jeg håber at der kommer meget mere fra Jakob. Jeg ved godt at det er utrolig populært at opfordre andre til frivilligt ( og gratis ) arbejde, men jeg forstår godt hvis der på en eller anden måde skal betales lidt for din indsats, Jakob ?

  Svar
 2. Annette Due

  SUPER gennemgang af Dickow og Withers. Inspirerende kursus, skøn måde at øve på, TAK!

  Svar
 3. Jesper

  Hej Jakob
  Er nu igennem dine begyndekurser (flere gange). Det har været en utrolig dejlig rejse, Man spadserer af snirklede stier, over broer, kravler på alle fire – frem og tilbage, nogle nogen med hoved opaf, i tunneller uden megen lys og så lige pludselig bliver man ramt af en solstråle .Yessss fedt – får lyst til meget mere. Sådan har jeg det ihvertfald.

  Jeg synes, jeg har lært en masse. Stor tak til dig herfra 🙂

  Nu vil jeg fortsætte med at træne via dine kurser; suge til mig og ikke mindst lære nogle fede sange og teknikker via dine undervisningsvideoer, Derudover har jeg ikke nogen fornemmelse for ruten fremover. Så jeg håber jeg kan få nogle råd eller kurser hos dig når jeg føler jeg er parat til det; Jeg er helt på det rene med at alting ikke er gratis;

  De bedste hilsner
  Jesper

  NB du skulle vel ikke have Coldplay`s #You are a sky full of stars# i en begynder version ????

  Svar
 4. jørgen ebbesen

  Hej Jakob.

  Nu har jeg også været igennem alle 9 lektioner og vender naturligvis stadig tilbage. Jeg syntes selv at jeg har lært rigtig meget. Du har været god til at forklare og grundig i din gennemgang af lektionerne. Jeg har virkeligt fået lyst til at øve, nu spiller jeg næsten hver dag. Mine grebskift er blevet meget hurtigere, og klangen er blevet meget bedre.Jeg har lært en hel del nye sange, som jeg hygger mig med, når ingen hører det. For et år siden havde jeg ikke troet at jeg ville kunne det jeg kan i dag. Skide fedt, det kan jeg godt takke dig for.

  Venlig hilsen Jørgen.

  Svar
 5. kjeld

  hej jakob.
  kæmpe stor tak til dig for dine kursus,jeg har et kæmpe stor ønske til dig,jeg sikker på at der rigtg mange der kunne sig at lære dette unikke nummer.
  det er she is a rainbow,med rolling stones,det der bliver kaldt piano på guitar,det bliver bare vildt fedt og kunne spille dette unikke nummer

  Svar
  • thomhav

   Hej Kjeld.

   Mange tak for din besked. Jeg er KÆMPE Rolling Stones fan, og jeg deler absolut din entusiasme for “She’s A Rainbow”.

   Jeg kan ikke love om eller hvornår den kommer som lektion, men jeg skriver den på brutto listen:)

   Mvh Jakob

   Svar
 6. Kaj Lillqvist

  Hej, jeg kan ikke finde tekst og akkorder til børnesangene: Jeg ved en lærkerede og I en skov en hytte lå.. Kan du evt. maile dem til mig.
  Der er problemer med kursus 9. Den går istå efter nogle minutter,

  Svar
 7. Jesper

  Når man spiller en E mol i fingerspil, rammer man jo overhovedet ikke de 2 strenge man trykker ned…

  Hvad er så meningen med at tage akkorden?

  5. og 4. streng trykkes ned, men tommelfingeren spiller på 6. Streng og de andre fingre spilles på 1. 2. og 3. streng…. Er det rigtig forstået?

  Svar
 8. Nanna

  Tak for et superfedt kursus, som jeg egentlig har taget over laaaaaaang tid. Efter 7. lektion følte jeg mig så sikker i mine begynderevner, at jeg begyndte at opsøge akkorder på andre hjemmesider, for at finde mine yndlingssange. Det er vildt hvor mange sange jeg egentlig er i stand til at spille efter nogle få online guitarlektioner.
  Jeg har virkelig nogle enormt selvfede øjeblikke når jeg sidder og “jammer” herhjemme og endnu bedre når (jeg tror) jeg imponerer på jobbet og ved lejrbålet. Tusind tak for dit kursus….jeg kan slet ikke vente med at få finpudset evnerne med nogle af dine andre kurser.

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.